KLiK 2

Saturday, May 29, 2010

HorroR oK...HOrROR ...!!!!

"bygkan anda berdiri beberapa cm dari cermin, dgn xsemana2 cermin itu pecah brderai jatuh ke bawh, berkecai.....kaca2 bertaburan atas lantai dan anda sdang dikelilingi oleh kaca2 itu....."

itu yg berlaku pada diri aku ptg smalm...ala2 mcm pilem FiNAl DEstinAtion versi Melayu Punyer n heroin trselamat ....situasi adelah di dalam bilik air slps aku baru je abeh mandi dan tgh palingkan badan dari cermin tuh, tetibe benda tuh berlaku, baygkan lah klu aku tgh tgk cermin ke tyme tuh, tgh telek2 kan (kate dlm bilik air, harus begitu) ,maunye kaca2 bertimpa2 atas kaki aku, kena kat muka ker, kat mata ker,kat badan HARUUUUUUUUUUUUUU huuuuuuuuu.............................

trus aku kuar bilik air terketar2 beb, mcm baru lepas jumpa hantu, sebaik aku xtrberak kat citu ,payah ckit laa aku nak bersihkan, euwwwwwwwwwwwww......dgn kaca lagi... amik srtkbar kutip satu2 kaca tuh, dgn seluruh badan tergegel2 lagi,smgat mana kau smgat...
punca aku xtau sbb ape, mcm pelik dowh, aku xlanggar pun, mybe bingkai bawah tuh dah xde, jadi cermin tuh loose, bleh x alasan tuh??????????????? ko ingt ape cermin tu ader screw ke nak loose2,ooohhhhhhh...

mr chipudeng lak dh nak dekat smpai, haaa kauuu, smpai 10 miscall dia wat, aku lak xprasan jenuh brsihkan kaca tu la, sebaik xscecah angka ratus, itu pun dh pech rekod tuh bagi aku =P...bila tepon dia blik aku xnangeh,ilek aje *OK tIPU * dan2 dia beli eskrim kat kedai bwh kunun2 nak kembalikn balik keceriaan n smgat aku nih, eeehhh ingt makn eskrim je boleh kembalikan semua itoooooooooooooo en abg, kurg2 belikanla BurgEr Cap Ramly ker, xpun kurng2 mANahttan Fish, nih eskrim aje kew mR CHIPUDENG,cane nih.....huhuhu...


fomfuan xkenang budi, pang diri sendirik.... adoiii
...xdela, dia dah jumpa aku pun 1001 rahmat dh bagi aku, dgr dia PUJUK, dia senyum n tenangkan aku pun dah Adoiiiiii cairrrr makkkkk ...jgn buat kat girl2 yg lagi shanteQ2 di luar sana suda, kat aiii je okei my dear =P....

bAck to the story mory, Alhamdulillah aku xkena cermin tuh , betullah kejadian itu kita xjangka, sekelip mata *TOING* kemalangn bleh brlaku, kehendak ALLAh jua kita selamat atau x....

p/s : ermmmmm aku nih suka pikir bukn2, jgnla ada benda buruk berlaku ....

Dengan nama ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG, Ya ALLAH lindungilah diriku, ibuku,keluargaku, sahabat2ku dan En Sahrin bin Shahir dari dugaan yg besar....Sesungguhnya Engkaulah Tuhanku Yang Maha Mengetahui Segala2 nya...Amin T_T.....

2 comments:

M.Y.H.A.S said...

huhuhu... cermin oh cermin... nasib baik xdak apa2 ina masa tu (O.O) mungkin ada retak skit kot, lepas tu lama2 time ina guna bilik air gak dia pecah (>.<). eh, cermin tu jatuh dulu baru kecai2 ke? eh eh? ohh 1 cermin tu jatuh kecai, sori2 ingatkan retak2 dulu o.o, marni sekali baca ja tdi.... huhuu haa mungkin la cam ina kata td, dia dah xda penahan getah kat bawah lepas tu longar + licin kena air ke getah tepi2... huuu... nasib baik xluka noo >.<

it's me said...

kecian kt hang:(..sebaikla xdak apa2.....ina2 rindu lar nk baca blog hang x berupdate:/...cpt2 naaa update nnti....cerita le pengalaman2 kt mekah nnti yer:)....